Om oss

Artistbild.se är en plats för att prata om konst utifrån konsten olika uttryck. Jag som skriver bloggen heter Johanna och är konstnär inom olika inriktningar, jag skapar konst i form av musik, målningar, texter (främst poesi) och formgivning.

Att jag gärna vill driva den här bloggen grundar sig i ett försök att visa upp mitt arbete. Det finns så många duktiga konstnärer ute i världen och andra som tror de är duktiga. Vilken av dem är jag? Det är något som avgörs av dig som ser min konst och inte jag. Ja, det finns konstkritiker som självklart kan avgöra mer om min konst är konst men till slut är det varje persons förmåga att uppskatta detta som avgör vad som är vad.

Ni kommer att hitta texter här om olika konstämnen, jag kanske recenserar en teaterpjäs eller skriver mina dikter, jag kanske postar en bild på mina målningar eller en länk till min YouTube-kanal. Det enda jag kommer att fråga efter är respekt. Jag vill att du som kritiserar gör det med rätt argument. Jag kan inte hålla alla nättroll borta men eventuella kommentarer på mina inlägg kommer att granskas innan de postas.

Hoppas ni alla njuter av min hemsida.